Porunca de la Harlau !Joi, 23 iunie 2011, a avut loc, la Biblioteca Orășenească Harlau un dublu eveniment :

– inaugurarea lucrarii « Fantana Cunoasterii », lucrare executata de Fam. Mihailescu M. in memoriam Mihai Eminescu si donata Bibliotecii Orasenesti Harlau in ziua de 15 iunie 2011, ziua comemorarii a 122 de ani de la moartea « luceafarului poeziei romanesti »

– deschiderea oficială a CENTRULUI PUBLIC DE INTERNET CU ACCES GRATUIT.

Acțiunea face parte din programul Biblionet – Lumea în biblioteca mea, finanțat de Fundația Bill & Melinda Gates, prin intermediul IREX Romania și cu sprijinul Asociației Naționale a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România, cu ajutorul autorității publice locale, al domnului primar, ing. Cernescu Constantin, al Consiliului Local Harlau, prin intermediul Bibliotecii Județene Gh. Asachi si  al personalului Bibliotecii Orășenești Harlau, biblioteca locală a fost dotată cu 6 calculatoare, imprimantă, scanner, proiector si ecran de proiectie.

Ca un gest de apreciere și susținere, pe lângă reprezentanții instituțiilor locale au participat și personalități reprezentative ale orașului și utilizatori ai bibliotecii.

De asemenea, ca dovadă a bunei colegialități, au răspuns invitațiilor colegele din zona: Marioara Vornicu de la Biblioteca Cotnari, Luzica Apostu de la Biblioteca Scobinti, Maria Sava si Creanga Elena (fost bibliotecar) de la Biblioteca Deleni care au venit insotite de d-nul primar ec. Dumitru Prigoreanu.

Curs invitatiei au dat si d-nul Valentin Talpalaru- scriitor si directorul Bojdeucii « Ion Creanga » din Iasi, d-nul Mihail Grinea si d-nul Liviu Constantinescu-reprezentanti ai Bibliotecii Judetene „Gh.Asachi „, Iasi.

Multumim tuturor participantilor si sponsorilor : Sc Cotnari, Vatra Domneasca, SC Rares Company , SC Cretu Company si nu in ultimul rand Primariei Harlau si fam. Mihailescu, care au facut ca aceasta zi sa ramana de neuitat.

Din galeria foto a zilei de 23 iunie 2011.

Anunțuri
Published in: on 21 Iunie 2011 at 16:28  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://bibliotecaharlau.wordpress.com/2011/06/21/porunca-de-la-harlau/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 comentariiLasă un comentariu

  1. Felicitari! Biblioteca Oraseneasca Harlau, este unul din putinele locuri din acest oras adormit unde se mai face cultura, unde lumea se mai aduna pentru a oficia un act de cultura! Un rol prinicipal il au doamnele bibliotecare Iuliana Voicu si Maria Cuciureanu. Acestea au fost sufletul a tot ce se intampla bun acolo. Domnul Mihailescu se poate impaca cu soarta, daca, cat a fost primar „a pierdut” fosta Casa de Cultura, acum ca sculptor a dat in compensatie cetatenilor Harlaului un monument frumos care va dainui vesnic. Apreciaz mult si fotografiile de la aceste evenimente. Doamna Iulia, de la un articol la altul descopar un ziarist amator cu articole de profesionist. Ce sa spun? Ca la facebook. Imi place!

  2. Cand porunceste o Doamna, ai doua alternativa: sa te supui cu smerenie si sa faci ascultare!

  3. Cu deosebita onoare va ascult porunca…..!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: